Kulinarijos studija logo.png

KULINARIJOS STUDIJOS PASLAUGOS

Komandos formavimo vakarėliai

ZOOM vakarėliai

Gimtadieniai

Bernvakariai | Mergvakariai

Studijos nuoma filmavimams

Komandos formavimo vakareliai.jpg

Kviečiame gaminti kulinarinius pietus ar vakarienę su savo draugais bei kolegomis. Tai ne tik maisto gamyba kartu, bet ir tikras šou, pilnas juoko ir gerų emocijų, kurį veda vienas iš Kulinarijos studijos šefų.

Jei jūsų komandoje yra mėgstančių gaminti - pasisemsite gerų patarimų ir naujų idėjų. Jei jūsų komandoje yra daug maisto pristatymo platformų "auksinių" klientų, nebijokite - smulkiomis užduotėlėmis įtrauksime į smagų ir žaismingą gamybos procesą.

Renginys paprastai prasideda arba 12 val. dienos, arba 18 val. vakaro ir trunka iki 4 valandų. Pradžioje gaminame starterį, tuomet pagrindinį patiekalą ir desertą. Kulinarijos studijoje renginio metu veikia baras, galima užsisakyti alkoholinių gėrimu, gaiviųjų gėrimų, kavos, arbatos.

Kulinarijos studijoje komfortabiliai telpa ~30 žmonių. Itin draugiški kolektyvai pasispaudžia ir telpa daugiau.

MŪSŲ ŠEFAI

GIAN LUCA DEMARCO

Gian-Luca-Demarco.png

Italas virtuvės šefas Gian Luca Demarco po intensyvių studijų Italijos IFSE kulinarijos institute ir praktikos įvairiuose „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose Šiaurės Italijoje grįžo į Vilnių vadovauti „Kulinarijos studijai“. Tai – pirma tokio tipo kulinarijos mokykla Lietuvoje, kur susitinka maisto gaminimo entuziastai, pradinukai ir profesionalai. Gian Luca trykšta energija ir noru eksperimentuoti virtuvėje gali užkrėsti net prisiekusį pusgaminių mėgėją.

Renginio kalba: LT, EN

  • Instagram
  • Facebook

ARŪNAS STOŠKUS

Arunas-Stoskus.png

Kulinarija pradėjau domėtis nuo 16-17 metų, o iki to laiko mano maisto racione buvo tiesiog keptos bulvės. Maisto srityje dirbu 20 metų. Su kiekvienais metais atsirasdavo vis naujų iššūkių: naujų produktų kuriuos reikėdavo išbandyti, knygų su receptais ar tiesiog gerų šefų – mentorių kurie labai įkvėpė šiam darbui.

Maisto gaminimas man išties yra malonumas ir džiaugiuosi, galėdamas tai daryti kasdien. Šią savo aistrą įgyvendinu ir kelionėse, ieškodamas naujų skonių ir netradicinių idėjų maisto gamybai.

  • Instagram

Renginio kalba: LT

MATTEO COVACCI

Matteo-Covacci.png

Spending ten years in some of the best restaurants in Europe made me realize that food is a strong way of communicating with the people around me. Through food I could reach out to people establishing meaningful connections, speaking in a universal language. 

Pasta is perfect for this aim, so I went back to my italian roots and focused entirely on becoming a pasta chef. I organize courses, events and corporate workshops focused on the social aspect of making fresh pasta and Italian rich traditions and culture.

  • Instagram

Renginio kalba: EN

Galvojate organizuoti savo šventę Kulinarijos studijoje? 

Susisiekite:

+370 610 21 169

info@gianlucademarco.lt