DOVANŲ RINKINIAI

RINKINYS 1:
- Balzaminis Modenos actas;
- Rankų darbo natūrali druska su rozmarinu.
Kaina: 30 eur (su pvm)

RINKINYS 3:
- Itališkas raudonas vynas;
- Pusiau džiovintos slyvos aplietos belgišku šokoladu;
- Itališki sausainukai - taralli.
Kaina: 35 eur (su pvm)

RINKINYS 2:
- Rankų darbo itališki riešutiniai sausainiai su juodo belgiško šokolado įdaru - baci di dama;
- Natūraliai džiovinti mangai aplieti belgišku šokoladu;
- Natūrali itališka žolelių arbata.
Kaina: 30 eur (su pvm)

RINKINYS 4:
- Ypač tyras alyvuogių aliejus;
- Rankų darbo natūrali druska su rozmarinu;
- 6 metus brandintas balzaminis actas.
Kaina: 55 eur (su pvm)

Gian Luca Demarco receptų knyga Carpe Diem su autografu
Ką italai iš tiesų vadina „makaronais"? Ir kodėl kone kiekvienuose italų namuose yra pastos gaminimo mašinėlė? Kaip gaminti tikrai skanų pestą, o kaip jį paruošti... iš burokėlių? Kuo itališki balandėliai skiriasi nuo lietuviškų? Ir kokį gėrimą reikia suplakti, norint numaldyti užsirūstinusią žmoną?
Šioje knygoje rasite trumpus pasakojimus apie mano angelus ir jų įkvėptus itališkų patiekalų receptus. Man pačiam jie labai patinka ir pagal juos dažnai gaminu.
Kaina: 25 eur
Įsigyti galite Kulinarijos studijoje Vilniuje, arba parašykite mums ir išsiųsime paštu.